18.1.09

Another Award

Hello World! hujan lagi ganas-ganasnya ya, bikin macet, beccek,dan MasyaAllah kelas saya atapnya bocor.
Okay, back to the business, saya dapet award lagi dunia.. sebenernya ini bukan award baru, tp award lama dr Amor dan Helzeinka tersayang yg baru ditemukan. Ini dia awardnya..


Kocak deh awardnya kl di-zoom. Okay, genjreng.. ini aturannya *sentuhan gitar yg nggak berarti* :
1. Everyone who get this award are obliged to write their recent love story and these rules in their new post
2. Everyone who get this award are obliged to tag 7 of your friends who have an unique love story to be shared then they must do what you do as well.

  1. My love story hah, EASY! I love my mom, my dad, my hell-ya younger brother, all my friends, all my big family, and I love life..
  2. Award ini aku tag untuk Adel, Mira, Lalla. 3 aja nggak apa2 kan..

No comments: